İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanı Kalyoncu görevinden istifa etti İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanı Kalyoncu görevinden istifa etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, belediyeciliğin, yerel yöneticiliğin AK Parti'nin işi olduğunu söyledi.

Bu işi ne kadar iyi yaptıklarını muhalefetin de kabul ettiğini belirten Yılmaz, "Muhalefetten öteye de dünya ülkelerinin yerel yöneticileri de kabul ediyor. 'Nasıl başarıyorsunuz, nasıl bu işleri yapıyorsunuz?' dediklerinde, biz onlara diyoruz ki 'AK Parti, bir belediyecilik okulu aynı zamanda. Çünkü bu okulun ilk kurucusu Cumhurbaşkanı'mız, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, gece gündüz demeden hizmet esaslı çalıştıklarını dile getirerek, "İnsanımıza dokunan hizmetleri öncelikli hale getiriyoruz. Mazeret uydurmuyoruz. Algı yönetimi yapmıyoruz. Sosyal medya vasıtasıyla birtakım algılar yaparak, yapmadığımız, yapamadığımız işlerin palavrasını atmıyoruz." diye konuştu.

Yılmaz, 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğuna işaret ederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Burada adeta bugüne kadar kaydettiğimiz başarı öykülerinden bir tanesini daha yazacağız. Allah'ın izniyle bugüne kadar her seçimde elde ettiğimiz başarılar gibi yeni bir başarının daha sizler sayesinde imzasını atacağız. Ama bu süre içinde durmadan, yorulmadan kapı kapı koşacağız. Yorulmadan, koşmadan, uğrunda uğraş vermeden elde edilmiş olan bir başarı, başarı sayılmaz. Onu da bizim başarımız gibi görmeyiz. Bu süre içerisinde biraz yorulalım, biraz koşalım ve Allah'ın izniyle 1 Nisan 2024 sabahı büyük bir başarı öyküsünü yazmış olmanın rahatlığıyla güne başlayalım."

Kaynak: AA