CHP Çayeli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, 'Şeker Giderse Çaykur da Gider, Şeker Fabrikaları Satılmasın' İmza kampanyası, Çayeli Mesut Yılmaz Parkında yapıldı.

CHP İl Başkanı Mesut Rakıcı, İl Yöneticileri, Çayeli İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Bostan, Güneysu İlçe Başkanı Mustafa Kanbur ile ÖDP Rize İl Başkanı Devrim Şahinbaş, DİSK Gıda-İş Rize Temsilcisi Onur Uygur, Tek Gıda-İş Sendikası temsilcileri de imza kampanyasına destek verdi.

CHP Rize İl Emek Komisyonu Başkanı Hüseyin Çiftçi, 'Şeker fabrikalarını sattırmayacağız. Çaykur'u, Varlık Fonundan geri alacağız' diye konuştu.

Çayeli ilçe başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, bu kampanyamız siyasi bir kampanyadan çok milli bir direniş hareketidir. Milli bir değerimiz olan Şeker Fabrikalarımız giderse bunun devamı gelecektir. Bundan sonra yine milli ürünümüz olan çay ve Çaykur sıradadır. Biz bugün burada imza toplayarak bu fabrikaların satılmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu mücadelemizde Çayeli halkı yanımızda durmuştur. Çayeli halkının yoğun ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Yapılan 'Şeker Giderse Çaykur da Gider, Şeker Fabrikaları Satılmasın' İmza kampanyasında 2853 imza toplandı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ