HAYRETTİN BİRKAN

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Daire Başkanlığınca uygulanan gençlik Merkezleri arası değişim programı çerçevesinde Rize’ye gelen Bilecikli gençler Rize’nin doğal güzelliklerine hayran kaldılar.

Program çerçevesinde Bilecikli gençler Rize’ye gelerek kentte gezi düzenliyor. Rize de ziraat başta olmak üzere çeşitli alanlarda gezinen gençler Rize kalesi ve Ayder yaylasını ziyaret edeceklerini belirten Bilecikli gençler ayrıca fırtına vadisinde rafting yapacaklarını söylediler.

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü 2 Mart Spor salonunu gezen gençler burada il Müdürü Ömer Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Gençlik Merkezleri arası değişim programının gençler arası aynı zamanda iller arası kaynaşma, dayanışmayı beraberinde getirdiğini vurgulayan il Müdürü Yılmaz “Her yıl uygulanan bu program sayesinde bütün illerden gençlerin birbirlerini tanıma imkânı bulduklarını görüyoruz. Yine gençler ilk kez ziyaret ettikleri illeri de tanıma şansına sahip oluyor. Bu arada Bilecik’ten gelen gençlerin Rize’mize hayran kaldıklarını öğrendim. Bu program aynı zamanda iç turizmimize de büyük katkı sağlıyor” diye konuştu.

Ziyaretlerde Bilecik gençlik Merkezi Müdürü neşet Arduç ve Rize Gençlik merkezi Müdürü Zeki Bakırcı birlikte katılıyor. Bu arada Rizeli gençlerinde 10 Ağustos ta Bilecik’i ziyaret edecekleri öğrenildi.

Editör: HABER MERKEZİ