Meclis plan bütçe komisyonunda görüşülmekte olan torba yasa tasarısından çıkarılan bir sayılı cetvelin ek tazminat oranının yükseltilmesi ile ilgili bölümünün tekrar torba yasaya konulması için plan bütçe komisyonuna önerge verilmiş ve verilen önerge kabul edilmiştir.

Geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti esnasında Memur-Sen İl Başkanı Enver Toprak ve Enerji Birsen Rize Şube Başkanı Zeki Karaoğlu tarafından yasanın düzeltilmesi için istedikleri destek sonuç verdi ve bir sayılı cetvelin ek tazminat oranının artırılması ile ilgili bölümünün tekrar yasaya dahil edildi.  

Memur-Sen İl Başkanı Enver Toprak ve Enerji Birsen Rize şube başkanı Zeki Karaoğlu yaptığı açıklamada “Sayın Başbakanımız ilimizi ziyaretinde kendilerinden bu konuda destek istedik. Sayın Başbakanımızın bir sayılı cetvelin ek tazminat oranının artırılması ile ilgili bölümünün tekrar yasaya dahil edilmesine vermiş oldukları destekten dolayı kendilerine şükranlarımızı arz ederiz. Bu kararın tüm memur arkadaşlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundular.  

Editör: HABER MERKEZİ