Dilek ASLAN

Rize Emniyet Müdürlüğünde üst rütbeye terfi eden müdür yardımcıları ve amirlere, yeni rütbelerini takmak için tören düzenlendi.

Bu törenden bir gece öncede Rize yakamoz restorantta terfi edenlere törenle plaket verildi. Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonunda düzenlenen terfi törenine, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

Demirtaş, törende yaptığı konuşmada, terfi eden emniyet mensuplarını tebrik ederek, ''Rütbeler yükseldikçe sorumluluklar artar. Her rütbe ailemizden, sosyal yaşantımızdan biraz daha fazla fedakârlık anlamına gelir. İlimiz diğer bazı illere nazaran bölücülük eylemleri olmuyor. Bu konuda o illerdeki meslektaşlarımızdan daha rahatız. Rize’ de Sadece asayiş olayları ile ilgileniyoruz. Memleketimiz emniyet ve asayiş ta sürekli duyarlı olmamız gereken bir zamanda yaşıyoruz. Bu nedenle daha çok fedakârlık yapmamız lazım Emniyet teşkilatı çalışanlarına bugüne kadar gösterdiği çabadan ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki dönemde de başarılar diliyorum'' dedi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Yüksel Vardar ve Mustafa Taşçı yeni rütbeleri ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne yükseldi. Vardar ve Yüksel' in rütbelerini, Demirtaş, aileleri ve gazeteciler taktı. Diğer personelin rütbelerini ise Demirtaş ve terfi eden personelin ailesi taktı.

Editör: HABER MERKEZİ