Ali Faik TAŞ/İSTANBUL 
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İstanbul’da bulunan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır Çayeli Dernekler Federasyonu’nda muhasebeciler ve hukukçulara verilen kahvaltı programına katıldı.
Bakırköy Cumhuriyet Baş Savcısı Mehmet Salih Sol’a yapılan sürpriz doğum günü programıyla başlayan kahvaltı da Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır Çayeli’nde yapılması planlanan projeler hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Programda ayrıca Demokrat Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Sözer’de bir konuşma yaptı. 
Programa Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Abdullatif Çakır, tiyatro sanatçımız Dursun Ali Sarığlu, Avukat Zeki Şenkal, Ali Hüsrev,  Çayeli Çayeli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Mehmet Hüsrev, ÇAYDEF Onursal Başkanı Ali Fuat Albayrak, Avukat Lerzan Dereci, ÇAYDEF Kadın Kolları Başkanı Emine Sağlam ve ÇAYDEF Genel Başkanı Yılmaz Hüsrev yaptıkları konuşmalarla duygu ve düşüncelerini aktardılar. Ayrıca kahvaltımızda İsmail Köse Çayeli için yazdığı bir şiirini okudu ve büyük alkış aldı. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Editör: HABER MERKEZİ