Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilciliği, MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi’ ye, Gerek Orkun Medya olarak, gerekse MHP İl Teşkilatı toplantılarında başta sigara ve tüm zararlı maddelere karşı uyarıcı konuşma ve gazetesinde ki Yeşilay haberlerine vermiş olduğu önemden dolayı ”Yeşilay Gönül Dostu” sertifikası taktım edildi.

Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı ve Yardımcısı İsmet Kösoğlu, MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi’yı ofisinde ziyaret ederek, Yeşilay’ın Rize’deki çalışmalarına gerek basın yoluyla, gerekse gönüllü olarak uzun zamandır vermiş olduğu desteğe teşekkür ederek, bundan sonra da desteklerinin devamını dilediler. Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Kavalcı ve yardımcısı Köse, aynı zamanda Umre vazifesi ziyaretinden yeni dönen Mayi’yı bu kutsal görevinden dolayı da tebrik ettiler.

MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi; “Yeşilay Cemiyetimiz Cumhuriyetimizden bu zamana kadar, bağımlılık yapan zararlı maddelere ve eylemlere karşı gönüllü ordusuyla mücadele yapan, toplumumuza karşı uyarıcı, bilgilendirici ve koruyucu bir misyonu yıllarca büyük fedakârlıkla yerine getirmektedir. Gerek şahsım ve gerekse parti teşkilatım olarak, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve her türlü zararlı alışkanlıklara, bağımlılık yapan maddelere karşı tavrım bilinmekte, bu konuda bir siyasetçi olarak her ortamda insanlarımızı uyarıcı mücadelem çevrem tarafından bilinmektedir. Herkesin vatandaşlık görevi olması gereken bu misyonum nedeniyle Yeşilay Rize Temsilcisi Kavalcı ve Yardımcısı Köse kardeşlerimize” Yeşilay Gönül Dostu” olarak şahsıma sunmuş oldukları sertifikaya teşekkür ediyorum. Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek ve sağlıklı çevre için üzerimize düşen görevi bu zamana kadar yerine getirdiğimiz gibi, bundan sonrada Yeşilay Cemiyetimize her türlü katkı sağlamaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ