Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), mevsimlik işçi statüsünde istihdam edilmek üzere 175 işçi alımı başladı. Alımlarda adres şartı ve KPSS puanı aranmayacak olup Türkiye genelinden başvurular yapılabilecek.

Alınacak olan personeller ÇAYKUR’un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun’un il ve ilçelerindeki fabrikalarında, 2016 yılı yaş çay kampanyası döneminde mevsimlik işçi statüsünde çalıştırılacak.

Başvuru yapabilmek için; En az iki yıllık Meslek Yüksek Okulu Ön lisans Çay Eksperliği, Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olmak gerekiyor. Başvurular 17 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını İŞKUR il müdürlükleri veya İŞKUR internet sitesi üzerinden yapabilecekler. Başvuru sonrasında oluşacak nihai liste sıralamasında başvuru yapanların Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerindeki kuruma kayıt tarihleri esas alınacak.

ÇAYKUR tarafından göreve başlatılan personel aylık brüt 2200 TL maaş ve yılda 4 kez ikramiye alacaktır. ÇAYKUR işçi alımı ilanına ilişkin detaylı bilgiye aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

ÇAYKUR İşçi Alımı İlanı İçin Tıklayınız

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ