Bayram Ali Kavalcı

THY Genel Müdürü Temel Kotil, doğduğu belde Gündoğdu’ya gelerek, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte, Belediyenin beldede ve çeşitli mahallelerde yapmış olduğu çalışmaları gezerek; Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız’ın bir yıl içersinde beldeye kazandırmış olduğu önemli yatırımlardan dolayı kendisi tebrik ederek başarılarını devamını diledi.

Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız;”1987 yılında kısmen inşa edilip yarıda bırakılan, Gündoğdu Beldesi Veliköy yolu üzerinde 200 metre istikametindeki Hamidiye – Dağınık su mahallelerini bağlayan ve kent merkezine güney istikametinden giriş için alternatif olacak araç ve yaya trafiğini hafifletecek köprü, sağlı sollu taş duvar yapılmak sureti ile Gündoğdu Belediyesince hizmet görecek hale getirildik.”dedi.     

Bağlantı yollarının betonlaşması aşamasında bilgi veren Belediye Başkanı Süleyman Yıldız; yolun şu anda ihtiyaç halinde kullanılacağını, 29 Ekim İlköğretim Okulu önünde gerekli tedbirlerin alınması sonucu esas işlevine kazandırılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Süleyman Yıldız; Beldemizin her daim gurur duyduğu ve bu toprakların çocuğu olarak büyük bir başarıyla THY Genel Müdürlüğü görevini yürüten; Doç. Dr. Temel Kotil’le beldesine ve belediyesine sağlamış olduğu maddi ve manevi desteklere teşekkür etti. Kendilerini beldelerinde misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ