Rize il genel meclis başkanı Rahmi Metin Kasım ayı içinde toplantıların yoğun gündemle gerçekleşeceğini söyleyerek” Tüm STK lar ile bir araya gelmek istiyoruz” dedi.

 Kasım ayı ilk toplantısını yapan Rize il genel meclis üyeleri tahmini bütçe ve Kalkınma ajansı konusunda brifingler verecek.

 İl genel meclis toplantı salonunda meclis başkanı Rahmi Metin başkanlığında toplanan il genel meclis üyelerinden 25 tanesi AKP, 2 si ANAP, 2 CHP ve Bir MHP üyesi bulunuyor. Meclis toplantı salonunda Kasım ayının ilk toplantısı yapılırken başkan Rahmi Metin ay içinde 20 toplantı gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyleyerek” Bu ay içinde tahmini bütçe ve bazı konuları meclise taşımak istiyorum, öncelikle deniz balıkçılığı yapan kooperatif başkanları ile balıkçılarımız i toplayarak onların sorunlarını dinlemek istiyorum, bunun akabinde Tarım ile ilgili Hayvancılık ve tarım konuları, Halk eğitim konusunda ilçe halk eğitim müdürleri. Ticaret ve sanayi odası ve Ticaret borsası başkanları ile Rize –Mardin yolu. Milli eğitim müdürlüğü ile eğitimde son durum ve burs konuları. Emniyet müdürlüğümüzün okul önlerine mobese kamera yerleştirmesi konusunda görüşlerini ve spor il müdürleri ile bir araya gelmek istiyorum” dedi.

Rahmi Metin, kalkınma ajansından en iyi şekilde yararlanmak istediğini söyleyerek” Haziran ayında faaliyete geçen ve bölgemizde 6 ili kapsayan Kalkınma ajansına proje üretmemiz gerek” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ