Gazeteciler ve muhabirler derneği yönetim kurulunun organize ettiği iftar yemeğinde tüm gazeteciler bir araya geldi.

Rize gazeteciler ve muhabirler derneği yönetim kurulunun organize ettiği iftar yemeğine tüm gazeteciler katıldı. İlçelerde görev yapan gazetecilerin de katıldığı iftar yemeği dernek binasında verildi. 50 kişinin katıldığı iftar yemeğine bazı kurum ve kuruluşların basın danışmanları, Rize de görev yapan gazeteciler, matbaa çalışanları ve temsilciler katıldı.

Rize gazeteciler ve muhabirler derneğinde ilk kez bir araya gelen gazeteciler bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken dernek yönetimi bu tür faaliyetlerde zaman, zaman bir araya geleceklerini birlik ve dayanışmanın devamının geleceğini belirttiler.

 

KÜSKÜNLÜK YOK

Rize gazeteciler ve muhabirler derneğinde bir araya gelen basın çalışanları iftar yemeğinde bir araya gelerek tüm küskünlükleri geride bıraktılar basın çalışanları derneğin organize ettiği bu etkinlik sayesinde bir araya gelme mutluluğunu yaşadıklarını söylerlerken basın mensupları

 “ Bu tür faaliyetlerin zaman, zaman yapılması gerek, basın dayanışmasının bir araya gelerek ancak sağlanabilecek” dediler..

Editör: HABER MERKEZİ