Yapılan yıllık olağan genel kurulda bir konuşma yapan Rize-Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifleri Bölge birliği başkanı Dursun Sümer, ; Sağlık sorunlarım nedeniyle yedi yıldır yürüttüğüm Rize-Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifleri Bölge birliği başkanlığını bırakma kararı aldım dedi.

 

Sümer’in görevinden ayrılmasından sonra divana yeni bir yönetim listesi sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu; Güven Aksoy, Erol Ataman, Mehmet Yıldırım, Tahsin Bekir Yazıcı, Yaşar Kara, Yaşar Tekin Alkan, Ahmet Yılmaz olarak belirlendi.

 

Yeni yönetim adına bir konuşma yapan Güven Aksoy; “ Yedi yıldır başkanlık görevini başarı ile sürdüren Dursun Sümer’e teşekkür ediyoruz. Yeni oluşturduğumuz yönetimde, bölge birliğimizi daha aktif çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Kapalı olan birlikler var. Bunların yeniden açılarak bölge esnafına hizmet eder hale getirmek için çabalayacağız. Artvin ve Rize’den birliğimize bağlı 11 kooperatif var. Yeni oluşturduğumuz yönetimle Rize ve Artvin’deki bu birliklerle irtibat halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.   

 

Öte yandan yeni seçilen yönetim, Rize-Artvin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kooperatifleri Bölge birliği başkanını ilk toplantılarında belirleyeceklerini açıkladı.

Editör: HABER MERKEZİ