KOSGEB ve Türkiye Kalkınma Bankasının Çayeli Sanayici ve Esnafının faydalanacağı teşvikler, projeler ve mevzuatı hakkında bilgilendirme toplantısının 10 Temmuz 2009 cuma günü saat 14:00 te Belediye Kültür Merkezinde yapılacağı yönünde açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Kur. Başkanı Güngör SARI; Çayeli Sanayici ve Esnafının daha verimli çalışması, iş makinesi, araç gereç temini ve kredi mevzuatı hakkında üyelerimizin faydalanacağı bilgileri onlara sunmak için bir organizasyon gerçekleştiriyoruz.

Bu toplantıda KOSGEB Bölge Müdürü ve Türkiye Kalkınma Bankası Bölge Müdürü ilgili mevzuatı üyelerimize açıklayacağı gibi üyelerimizin bu konu ile ilgili sorularını da yanıtlayacaklardır.

Sanayici ve Tüccarlarımız bu bilgilendirme toplantısına katılarak KOSGEB ve Kalkınma Bankası imkanlarından daha fazla faydalanılması ilçemiz ticaretine olumlu yönde farklı bir ivme kazandıracağı inancındayım.

Yapılacak bu toplantıya üyelerimiz ile teşvik ve yatırımları takip eden bütün işletmelerin katılımını bekliyoruz. İletişim ve eğitimlere önem veren odamız değişen mevzuatlara ve teşviklere göre bu tür faaliyetler devam edecektir dedi.

Editör: HABER MERKEZİ