Rize’nin Çayeli ilçesinde yapılan bayramlaşma töreninin sürpriz bir konuğu vardı. Ünlü sanatçı Sinan Özen, ilçedeki bayramlaşma törenine katıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Çayeli’nde bayramlaşma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Jandarma komutanlığında başlayan bayramlaşma töreni hastanedeki hasta ziyaretleri ile devam etti. Daha sonra polis teşkilatında devam eden ziyaret, özürlü rehabilitasyon merkezi ve kültür merkezindeki genel bayramlaşma töreni ile sona erdi.

Ramazan ayını mütevazı bir şekilde memleketinde geçiren ünlü sanatçı Sinan Özen, sürpriz bir şekilde bayramlaşma törenine katılması ziyarete renk kattı. Sinan Özen’in özürlü bakım ve rehabilitasyon merkezindeki gençlerle bayramlaşması gençler tarafından mutlulukla karşılandı. Gençlere yanında getirdiği tişörtlerden hediye eden Özen, rehabilitasyon merkezi yöneticilerden bilgiler aldı. Özen, “Türkiye’de az sayıda olan rehabilitasyon merkezlerinin çok önemli bir ihtiyacı karşılamaktadır. Burada yaşayan gençlerimize aile sıcaklığımızı yaşatan personelimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ