Çayeli Doğa Sporları İhtisas Kulübü (Çaydosk) 14 Şubat sevgililer gününde Senoz  Uzundere vadisine  tepeden bakan, Pilinçut yaylasına yürüyecek.

Yürüyüş Sorumlusu Adem Köse, “14 Şubat Pazar (Sevgililer günü) günü Senoz  Uzundere vadisine  tepeden bakan, sırtını Lazlakar dağlarına yaslayan, görselliği ve  konumu itibariyle sayılı güzel yaylalardan biri olan Pilinçut yaylasına yürüyoruz.1800 metre rakımlı olan bu yaylaya araçlardan indikten sonra yaklaşık 2 metre karda 1.5-2 saat yürümeyle ulaşıp, Nihat Kasar’ın evinde ocak başında sıcak bir demli çayla yorgunluğumuzu atıp tulumla türkü söyleyip horon etmenin hazzını yaşamak isteyen tüm doğaseverler yürüyüşümüze davetlidir.”

Köse, “Araçlar her zaman olduğu gibi Pazar sabahı, Çayeli belediyesinin önünden en geç saat 8.30 da kalkacaktır. Rezervasyonlar; araçların hazırlanması için en geç cumartesi akşamına kadar yapılması gerekmektedir. Ayrıca, katılımcıların hava şartlarına uygun giysiler giymeleri ve yiyeceklerini beraberinde getirmeleri önemle rica ediyoruz.” Dedi.

Editör: HABER MERKEZİ