Dilek ASLAN

ASİLSAN Genel Müdürü Ekrem Yazıcı;“Vatandaşlar, Ardeşen Silah Sanayi ASİLSAN’a bağlı atış poligonlarından hizmet alımı karşılığı yararlanabilecekler” dedi.

Rize Ardeşen ASİLSAN Genel Müdürü Ekrem Yazıcı, yaptığı açıklamada çok yakında Ardeşen ve bölge halkının modern bir Poligona kavuşacağını ve vatandaşlar, Ardeşen Silah Sanayi ASİLSAN’a bağlı atış poligonlarından hizmet alımı karşılığı yararlanabileceklerini söyledi.

Vatandaşlara atış öncesi 15 dakikalık atış eğitimi verileceğini hatırlatan Genel Müdür Yazıcı,” Atış eğitimi almak için gelecek vatandaşlar, memurlar ve özel eğitim kurumları, kendi can güvenlikleri açısından ani müdahale için gerekli sağlık önlemleri alınacaktır.”dedi

Sadece ruhsatlı silaha sahip olanların Atış poligonundan faydalanabileceğini vurgulayan ASİLSAN Genel Müdürü Ekrem Yazıcı, Atış eğitimi almak için birey olarak başvuranların atış eğitimleri Emniyet Genel Müdürlüğü Atış Yönergesi doğrultusunda yapılacak. İleride Özel eğitim kurumlarına verilecek atış eğitimleri ise, Emniyet Genel Müdürlüğü atış yönergesine göre değil, atış eğitimi talebinde bulunan eğitim kurumunun programları doğrultusunda yaptırılacak.” diye ifadede bulundu.



Editör: HABER MERKEZİ