İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete Bursa'da yapılan Rize günlerine Rize'de tek çağrılmayan ilçe biziz, bizi cezalandırmak isteyen Rize valisi Ersin Yazıcı’dır, bir ilçeyi cezalandırmaya hakkı yoktur” dedi.

Bursa'da 10 Mart ta başlayacak Rize günlerine çağrılmayan İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ilçeyi cezalandırmaya kimsenin hakki yok dedi.

10-13 Mart tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan Rize günlerine davet edilmeyen İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete organizasyona kendilerini Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın dahil etmediğini söyledi.

İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete “ Bursa'da yapılan Rize günlerine tek çağrılmayan ilçe biziz, Rize valisi İyidere ilçesini sılmıştır, onun silmesi ile İyidere küçülecek değil. Rize günleri ile ilgili yapılan toplantılara dahi çağrılmadık. Bunun nedenini biliyoruz. Rize Valisi Ersin Yazıcı aklı sıra İyidere ilçesinden intikam almakta, onun derdi İyidere halkı ile olmamalı, onun derdi var ise benimledir. Kimsenin İyidere halkını cezalandırmaya hakkı yok” dedi.

Derdin varsa benle uğraş

İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete İyidere ilçesini gözden çıkardan Rize Valisi Ersin Yazıcı'ya yüklenerek” Vali tarafsız olmalı, maalesef Rize bu konuda talihsizlik yaşamakta. Biz çok vali gördük, ama bizler kalıcıyız. Benimle sorunu var ise benimle uğraşsın. İyidere’nin kültürünü yansıtmasına engel olmasın” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ