Bingöl'de 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Bingöl'de 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in Gözde Yarışmacısı: İnci Kullar

Zuhal Topal'la Yemekteyiz, TV 8'in sevilen yarışma programları arasında yer alarak izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeni haftanın başlamasıyla birlikte yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden biri de İnci Kullar oldu. İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in iddialı yarışmacısı İnci Kullar hakkında detaylar.

İnci Kullar Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Yarışmanın yeni döneminde mutfakta yeteneklerini sergileyecek olan İnci Kullar, 49 yaşında ve Antalya kökenlidir. 22 yaşında bir oğlu bulunan Kullar, sağlık sektöründe uzun yıllardır hizmet vermektedir. Son 3 yıldır ise eğitimleriyle adından sıkça söz ettirmekte ve saç ekimi ve tedavisi konusunda da uzmanlaşmıştır. Sağlık turizmi alanında kendine ait markasıyla faaliyet gösteren İnci Kullar, danışmanlık hizmetleriyle de önemli bir rol üstlenmektedir.

İnci Kullar'ın Instagram Hesabı

İnci Kullar, sosyal medyada da aktif bir şekilde yer alarak takipçileriyle etkileşimde bulunmaktadır. İnci'nin Instagram hesabı olan @incikullar adresinden paylaşımlarını görebilir ve onu takip edebilirsiniz. Fenomen yarışmacı, 1315 takipçiye sahiptir ve profilini 952 kişi listesine eklemiştir. İnci Kullar'ın paylaşımları ve yarışmadaki performansını yakından takip etmek için hesabını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi