Haber: Faik Bakoğlu - Başta Çayelispor ve Çaykur Rizespor formalarını 1970-1980’li yıllarda giyen ve Çayelisspor'da takım kaptanı olarak birçok başarılara imzası bulunan Gürbüz Yelkenci Turizmci kızı Aleyna Yelkenci’yi evlendirdi.

Turizmin başkentlerinden Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yapılan görkemli düğünde Antalya-Serikli İnşaat Mühendisi Halil Karsavurdan Rizeli Turizmci nişanlısı ile dünya evine girdi. Akdeniz Bölgesindeki bu görkemli düğünde Rize’den ve Antalya’dan gelen konuklar Yelkenci ve Karsavurdan ailelerini yalnız bırakmadılar. Konukların ayrıca genç çiftlere takı ve hediye vermek için adeta yarıştıkları öğrenildi.

Bu arada Rizeli gelin Aleyna Yelkenci’nin Rize Çayeli’nden gelen eski Rizesporlu futbolcu amcaları Yüksel ve Yücel Yelkendi’de oynadıkları Karadeniz ve Rize horonlarıyla da geceye adeta damga vuran isimlerin başında oldular.

Balayıları için İtalya’ya giden Aleyna ve Halil Karsavurdan çiftini de ayrı ayrı tebrik ediyor ve yaşamları boyunca sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dileriz.

Editör: BÜŞRA BAYRAKTUTAN