Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı Osman Çakır'ın kullandığı araç, dün akşam saat 17:30 civarı İzmit Sanayi Sitesi'nden çıkıp Gölcük istikametine doğru ilerlerken aslen Rize'nin Çayeli ilçesinden ve aynı derneğin yönetim kurulu üyesi olan Başiskele Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) görevlilerinden Muharrem Hicri Akgüneş’in kullandığı motosiklet ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Akgüneş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza dün akşam saatlerinde Başiskele ilçesi D-130 karayolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre D-130 karayolu Gölcük istikametinde motosikleti ile seyir halinde olan Muharrem Hicri Akgüneş, Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı Osman Çakır'ın kullandığı otomobille çarpıştı.

Kazanın şiddetiyle yola savrulan Akgüneş, başından aldığı darbe ile ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Akgüneş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Muharrem Akgüneş'in cenazesi bugün Başiskele'de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Şevki Yılmaz sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi

Başiskele'de geniş bir kesim tarafından tanınan Şaban Akgüneş'in oğlu Muharrem Akgüneş, Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz’ın başkanı olduğu MİKAV’da hizmetlerde bulunuyordu.

Şevki Yılmaz sosyal medya hesanından yaptığı paylaşımla üzüntüsünü paylaştı.

Şevki Yılmaz şu ifadelere yer verdi. Başkanlığını yaptığı, 'Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı' bünyesinde ki hizmetler içerisinde vazifeli olan Akgüneş, çevresinde ahlakı, çalışkan kişiliği, edebi ve fedakarlığı ile tanınan ve sevilen bir gençimizdi. "İnnalillahi.. İman,İhlas ehli,örnek dava ve Vakıf İnsanı olduğuna Şahid olduğum Ahlak abidesi Muharrem Hicri Akgüneş yeğenim genç yaşta trafik kazasında Hakka yürüdü! Allah(c.c),rahmet etsin Makamını sevenleriyle Cennet eylesin. Ailemize başsağlığı ve sabır lutfetsin. Elfatiha"

Kocaeli Rizeliler Derneği :”başımız sağolsun “

Kocaeli Rizeliler Derneği tarafından Akgüneş’in hayatını kaybetmesi nedeniyle paylaşılan mesajda üzüntülerinin büyük olduğu ifade edilerek, “Yol Arkadaşımız, Can Kardeşimiz, iman, ihlas, samimiyet ve güleryüzüne her daim şahid olduğumuz Muharrem Hicri Akgüneş kardeşimizi elim bir trafik kazasında genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Rabbim ruhunu şad, mekanını cennet eylesin. Ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabırlar versin. Not Cenazesi Başiskele Yeşilyurt Camiinden bugün İkindi namazına Müteakip kaldırılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Editör: HABER MERKEZİ