Çayeli’nde Hassadıklar Mahallesinde derede boğularak can veren Muhammet Bayraktar (15)’ın cenazesi Beyazsu köyü caminde kılınan namazın ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Derede balık tutarken boğularak acı bir şekilde vefat eden Muhammet Bayraktar’ın ölümü ailesini ve birçok kişiyi derin üzüntüye boğarken bu acı gününde Bayraktar ailesini yüzlerce kişi yalnız bırakmadı. Ailesinin bu acılı gününde Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkan vekili Mustafa Baltacı, Çayeli Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ömer Latif Yağcı, öğrencisi olduğu okulun müdürü Cemil Bilgili ve öğretmenleri yalnız bırakmazken, ayrıca milli eğitim camiasından birçok okul müdürü ve öğretmen ile yüzlerce kişi cenazeye katıldı.

Ayrıca Beyazsu Camisinin avlusunda bir diğer cenaze ise yakalandığı amansız hastalık sonucu hayata gözlerini yuman Beyazsu köyü sakinlerinden Muhammet Çolak’ın cenazesi vardı. Cenazelerde dualar iki ebedi aleme göç eden mevta için eller Mevlana açıldı. Kılınan namazın ardından cenazeler aile kabristanlığına defnedildi. Bizlerde Çayhaber ekibi olarak Bayraktar ve Çolak ailelerine Yüce Allah’tan sabırlar diliyoruz.







Editör: HABER MERKEZİ