Ali Faik TAŞ/İstanbul

Kurban Bayramında memleketine gelemeyen Çayelililer yakınlarına vekâlet vererek kurbanlarını Çayelinde kestirmeyi tercih ettiler. Buraya kadar her şey normal  ama bayramın birinci günü Çayeli otogarında akşam saatlerinde birçok insan ellerinde et paketleri otobüs firmalarına gittiler. Yoğun talep karşısında çaresiz kalan otobüs firmaları kamyonlar tutarak talepleri karşılamaya çalıştılar.

Çayeli merkezli bir otobüs firması yoğun talebe otobüsleri ile cevap veremeyince çareyi 2 tane büyük kamyon tutup, çoğu et olan yükleri İstanbul’a göndermekte buldu..Akşam saatlerinde Esenler otogarında kurbanlık etlerini beklemeye başlayan yaklaşık 100'e yakın Çayelili vatandaş, gelen geçen diğer yolcuların şaşkın balışları arasında büyük bir insan topluluğunun oluşmasına neden oldu.Birçok tanıdığın otogarda rastlaşmasıyla bayramlaşmalar gerçekleşti.

Çayelinden gelen kamyonun perona yanaşmasıyla kısa süreli bir izdiham yaşanırken, et çuvalını ve kolisini alan, mutlu bir şekilde evine gitti..Biz de bu fıkra gibi olayı sizler için görüntüledik.

 
 

 
 
 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ