Çayeli Sırt Köyünden Osman ve Celal Kutlu'nun abileri, Erzurum Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Cemil Kutlu’un cenazesi kılınarak son yolculuğuna uğurlandı.

Doç. Dr. Cemil Kutlu, 15 Ocak Cuma günü öğlen saatlerinde evinden çıkıp cumaya gitmek istemiş fakat aniden geçirdiği kalp krizi sonucu evinde hayatını kaybetmiştir. Doç. Dr. Kutlu için Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde bir tören düzenlendi. Kutlu’nun na’şı düzenlenen törenden sonra memleketi Çayeli'ne getirildi.

ERZURUM ÇAYELİ'NE AKTI

Merhum Doç. Dr. Cemil Kutlu'nun Çayeli'ndeki cenaze merasimine katılmak üzere Erzurum’dan iki büyük otobüs ve onlarca araba Çayeli'ne akın etti. Erzurum’dan sevenlerinin yanı sıra Öğretim görevlisi arkadaşları öğrencileri ve çocuklarının arkadaşları Kutlu ailesini bu acı günlerinde yalnız bırakmadılar.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Merhum Cemil Kutlu'nun Cenaze namazı 16.01.2016 Cumartesi günü Çayeli Merkez eski Camii yanında İkindi Namazına müteakiben mahşeri bir kalabalıkla birlikte kılındı. Cenaze namazının ardından Dualar edildi. Yapılan duaların ardından defnedilmek üzere Sırt köyündeki aile kabristanlığına götürüldü. Burada ailesinin ve tüm sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber: Zeki Sarı

 

Editör: HABER MERKEZİ