Bayram sabahı Çayeli ilçesi Büyükköy Armutlu kuran kursundan kaçan 3 çocuktan Mikail Acar(14) yüzme bilmediği için boğularak hayatını kaybetti.

Çayeli ilçesi Büyükköy beldesi Armutlu kuran kursunda okuyan Erzurum ili Horasan ilçesi nüfusuna kayıtlı Mikail Acar(14) ve iki arkadaşı ile birlikte kuran kursundan kaçarak Çayeli ilçesi Kemer köyü sahiline indiler sabah saatlerinde denize giren 3 arkadaş tan Mikail Acar yüzme bilmediği için deniz de kayboldu, iki arkadaşı kendi gayretleri ile sahile çıkarken arkadaşlarının yok olduğunu görmeleri üzerine polisi aradılar, deniz polisi ve Jandarma nin olay yerine gelmesi ile arama çalışmaları başladı. Saat 11 sıralarında Zafer Koçal isimli vatandaşın gayretleri ile cesedi bulunan Mikail Acar in cesedi denizden çıkartıldı. Kendi imkanlarıyla kurtulan Ali Paluli ve Burak Acar, Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi'nde müşahade altına alınd

14 Yaşında ki Mikail Acar in cesedi adlı tip a gönderilirken kuran kursu hakkında soruşturma açıldı. Mikail Acar’ın ailesinin hayatta olmadığı tespit edilirken cenazenin kurs yetkilileri tarafından Erzurum’a götürüleceği bildirildi.

 

BU FOTOĞRAF OLAYDAN 5 DAKİKA ÖNCE ÇEKİLDİ
Editör: HABER MERKEZİ