Rize’nin Çayeli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay bugün saat 16.00 sularında Rize’nin Çayeli İlçesi Liman Köy mevkisinde meydana geldi. Kazada; Kemal Ali Efendioğlu (53) yönetimindeki 61 S 0728 plakalı yolcu midibüsü, Karadeniz Sahil Yolu’nda Rize’den Artvin istikametine giderken Liman Köy mevkisinde ayni istikamete gitmekte olan Sinan Kanbur (26) yönetimindeki 53 M 3261 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Minibüs yoldan çıkarak takla attı. Olayda minibüste bulunan 6 yolcu ile midibüste bulunan üç yolcu yaralandı. Araçlardaki bazı yolcular ise kazanın etkisi ile şok geçirdi.

Yaralılardan; Ali Konyalı (18), Tuğba Yavuz (21), Nurettin Türüt(42), Ayşe Yavuz( 43), Yudum Değirmenci (33), Oytun Değirmenci(2), Zihni Özkurt (6), Ayşegül Çetinkaya (30) ve Arif Aksu (42) Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Zeynep Yaman (9), Muhammet Kandıç(36) ve Bekir Taşkın (39) Rize 82 Yıl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kazada Rize-Artvin Karayolu bir saat kadar ulaşıma kapandı. Araç ulaşımı tali yollardan sağlandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Editör: HABER MERKEZİ