Çayeli’nde Bayramın ilk günü Protokol üyeleri ilk olarak ilçe jandarma komutanlığına giderek burada vatani görevlerini yapan er ve erbaşlarla bayramlaştılar burada bir süre sohbet ettikten daha yürüyerek Çayeli Devlet Hastanesinin özel Hastanelerin konforunu aratmayan Hemodiyaliz Servisinde tedavi görev hastaları ziyaret ettiler. Hastaneden çıktıktan sonra yine yürüyerek İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek burada görev yapan Polislerin bayramlarını kutladılar.

 

 

 

 

Daha sonra Yaka Mahallesinde bulunan 52 özürlü vatandaşımızın tedavi gördüğü Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler burada merkezde tedavi gören gençler tarafından misafirlere ikramlar edildi. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kurumun çalışmaları hakkında Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ramazan Kopuz tarafından bilgileri verildi.

 

 

Daha sonra İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kamuda çalışan görevliler ve vatandaşların katıldığı Bayramlaşma programına katıldılar. Programda ayrıca Kaymakam Mehmet Aktaş’ın Elazığ’da öğretmenliği yapmış Çayeli’li öğretmen Muhammet Kalyoncu ile karşılaşıp bayramlaşması hoş bir ayrıntı olarak dikkat çekti. Yoğun bir katılımın olduğu programda vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ