Yakamoz restoranda gerçekleştirilen düğün törenine Rize Valisi Kasım Esen, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan, AKP İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, AKP Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu, Lütfü Çırakoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz ile çeşitli siyasi partilerin il başkanları, daire müdürleri, bürokratlar ile dernek ve vakıf temsilcileri, ayrıca çiftin yakınları ve tanıdıklarından oluşan seçkin davetli topluluğu katıldı.

Düğünde oğlunun nikâhını kıyan Belediye Başkanı Halil Bakırcı, oldukça heyecanlandı. Çifte “birbirinizle evlenmeyi kabul ediyor musunuz” diye soran ve şahitlerinde onayını alan Başkan Bakırcı, imzaları attırmadan nikâhı tamamladı.

Bir süre sonra şahitlerin uyarısı ile imzaları attıran Belediye Başkanı Bakırcı, “Oğluna nikâh kıymak her Belediye Başkanına nasip olmaz. Bu bana nasip oldu, tabii biraz heyecanlıyım. Heyecanımı bağışlayın” dedi.

Düğün nikâh töreninin ardından takı merasimi ile devam etti.

Başbakan Erdoğan`ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı, düğünde Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi ile bir süre sohbet etti.

DÜĞÜNDEN KARELER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 




 







 


 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ