Rize'de rıhtımda arkadaşlarıyla yürürken aniden gelen dalgaya kapılarak denize düşen Senem Kasap (21)'ı arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Sabah saatlerinden itibaren yapılan çalışmaları izleyen anne Ayla Kasap sinir krizi geçirdi.

Rize Deniz Polisi'nden 2, Sahil Güvenlik ekibinden de 3 dalgıç, Merkez Mahallesi'ndeki sahilde dalış yaparak, Sahil Güvenlik botları da açıkta arama yapıyor. Vatandaşlar ve diğer görevliler de sahil kenarından gözetleme yaparak arama çalışmalarına katılıyor. Ancak dalışlardan şu ana kadar bir sonuç elde edilemedi.

Bu arada, kaybolan genç kızın annesi Ayla Kasap ile teyzesi ve amcası, ilçeye gelerek arama çalışmalarını izledi. Babası ise rahatsızlığı nedeniyle Derepazarı ilçesindeki yakınlarının yanında kaldı. Yapılan arama çalışmaları esnasında rıhtıma gelen genç kızın annesi, kızının düştüğü yerde incelemelerde bulunmak istedi. Rıhtımın girişine yaklaşınca sinir krizi geçiren Ayla Kasap, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Yakınlarının rıhtımdan uzaklaştırmaya çalıştırdığı Kasap, kendisini tutan akrabalarına 'Azıcık daha bakayım, ne olursunuz?' şeklinde feryat etti. Kasap, daha sonra yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Editör: HABER MERKEZİ