Mustafa BAYRAK

Baba Fahri Topçu oğlunun başbakana küfür ettiği gerekçesiyle tutuklandığını söyleyerek” Benim oğlum küfür kelimesini ağzına almaz, korumaların uydurması ile oğlum tutuklandı. Ben ve oğlum AKP liyiz böyle bir şey söz konusu olamaz” dedi.


25 Ocak günü korumalar tarafından durdurulan araçtan indirilen Şenol Topçu başbakana hakaret ettiği gerekçesiyle jandarmaya teslim edilince tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Güneysu ilçesinde başbakan Recep Tayip Erdoğan in pazar köy de bir cenazeye katılmak üzere hareket ettiği sırada korumalar tarafından Pazarköy yol ağzında alınan önlem sırasında araç içinde bulunan Şenol Topçu(25) korumalar tarafından altına indirilmek istendiğini söyleyen Baba Fahri Topçu ”İnmeye direnen oğlum Şenol Topçu yu korumalar zorla altına indirerek tartakladılar. Jandarma ya teslim ettiler ve ifadelerinde başbakana küfür ettiğini söylediler. Oğlum savcılığa çıkartıldı ve devlet büyüklerine hakaretten tutuklanarak Kalkandere ceza evine gönderildi. Benim oğlum ağzına küfür kelimesini almayan bir çocuktur. Oğlum la ceza evinde görüştüm. Küfür etmediğini korumaların kendisini zor kullandığından sinirlendiğini ve onlara karşı geldiğini söyledi” dedi.
 


Kendisinin de AKP li olduğunu söyleyen Fahri Topçu ”Ben yıllardır Tayip beyin yanında yer aldım. Oğlum da öyle, asla küfür kelimesi kullanmaz. Burada korumaların iş güzarliği var, başbakan bunu bilse gereğini yapar, oğlumun ceza evinden çıkmasını istiyorum” dedi.



Editör: HABER MERKEZİ