GÖKTÜRK FIRAT
Sayısal Loto'nun son çekilişinde dörde bölünen büyük ikramiyenin 820 bin TL'sinin Rize'ye isabet etmesi ve talihlinin henüz ortaya çıkmaması şüpheli davranışlarda bulunanların ilgiyi üzerlerine çekmesine neden oldu.

 

Çamlıhemşin ilçesi Dikkaya köyünde oturan Emine Cihangir (57), oynadığı kupona ikramiye çıktığını düşünerek Ankara'ya gidince köyündeki herkes ikramiyenin Cihangir'e çıktığını düşündü. Ankara'dan eli boş dönen Cihangir, bir yanlış anlama olduğunu ikramiyenin kendisine çıkmadığını söyledi.

33054

Cihangir her ne kadar ikramiyenin kendisine çıkmadığını söylese de köyünde hiç kimse ona inanmıyor. Komşuları, Cihangir'in ikramiyenin kendisine çıktığını gizlediğini düşünüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan köy sakinleri, 'Piyangonun ona çıktığını duyduk. Ankara'ya gitti. Bugün döndü ama paranın kendisine çıkmadığını söyledi. İkramiyenin onlara çıkmasına sevindik. Köyün durumu en kötü olan ailesiydiler. Gizlemekte haklılar. Bize de çıksa biz de öyle derdik.' dediler.

Fatma Cihangir ise tebrik etmek isteyenlere evinin penceresinden çıkışarak, 'Size bana çıkmadı diyorum neden anlamıyorsunuz.' diye konuştu.

Cihangir yaptığı açıklamada, okur yazar olmadığını belirterek 'Bir kupon oynamıştım. Talihli numarayı öğrenince bana çıktı sandım. Ankara'ya gittim. Meğer bana çıkmamış. Benim kuponum bir önceki haftanın kuponuymuş. Çıksaydı bana çıktı derdim. Dedikodu yapıyorlar.' ifadelerini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ