Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği ve usta yönetmen Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizi, her Pazar akşamı reytinglerde zirveye yerleşiyor.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Uğur Polat gibi deneyimli oyuncuların performanslarıyla ön plana çıktığı dizinin 95. bölüm final bölümünden 2. fragman yayınlandı.

YARGI DİZİSİNİN VEDA GECESİNDE NELER OLACAK?

Konteynırda bulunan kimliği meçhul bir ceset; cesedin başında Metin ve Eren…Ceylin’in doğum gününü kutlamaya adliyeye gelen İnci ve Engin… Olay yerine çağrılan; Ceylin’lerin yanından sessizce geçen savcı Ilgaz Kaya… Herkes olması gerektiği, hatırlandığı gibi; fakat her şey başka... Bu kez Ceylin ve Ilgaz, aynı cinayetin şüphelisi!

Bir cinayet etrafında, pek çok ailevi sırrın vücuda getirdiği bir çift; Ceylin ve Ilgaz! Düğümleri çöze çöze giderek sıkılaşan, görünmez iplerle bağlı bir aşk hikayesi… Yepyeni bir hayata başlamak için gittikleri şehirde; kaderlerinden kaçamayacaklarının altını iyice çizercesine, bahçelerinde beliren bir ceset… Belki de bir lanet…Img 1965 64Or

Hayat boyu birbirinden habersiz birbirini arayan iki ruh illa ki bir yerde, bir zamanda kesişir mi hep? Her şey başladığı yerde biter mi? Yoksa her şey zaten bitmek için mi başlar?

Yargı heyecan dolu final bölümüyle pazar saat 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Haber Merkezi