Programda bir konuşma yapan Vali Çiftçi, yaşlılarla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek programın düzenlenmesinde başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Çiftçi: "Muhterem büyüklerimizin öncelikle mübarek Ramazan-ı Şerifi'ni tebrik ediyorum. Şeyh Edebali, Osman Gazi'ye vasiyetinde: 'Evlat! ananı ve atanı say. Bereket büyüklerle beraber olmaktadır.' diyor. Bu manada; rahmet, yardımlaşma ve dayanışma ayının 11. gününde, bizleri sizlerle buluşturan herkese teşekkür ediyorum."

Pandemi Döneminde Yaşlılara İhtimam Gösterildi

2024 Emekli ve Çay Üreticisinin Ayazda Kalma Yılı Oldu 2024 Emekli ve Çay Üreticisinin Ayazda Kalma Yılı Oldu

Vali Çiftçi, pandemi döneminde Avrupa ülkelerinde yaşlıların ölüme terk edildiğini hatırlatarak şunları söyledi: "Hamdolsun, bizim devletimiz, milletimiz 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' anlayışıyla her bir yaşlımıza ayrı ihtimam gösterdi. Çünkü güngörmüşlerimiz bizim dua kapımızdır. Bu manada devletimizin temsilcisi Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum."

Vali Çiftçi: "Bugün sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutlu olduğumu tekrar ifade ediyor, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum."

Kaynak: Haber Merkezi