Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen ve 9-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen 4. Çocuk Tiyatroları Şenliği, renkli ve eğlenceli oyunlarla dolu bir programla sona erdi. Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, minik tiyatro severler hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Salonu tıklım tıklım dolduran minik tiyatro severler, çocuk tiyatrosunun büyülü dünyasına kapılarını araladılar. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Akçaabat’ta tiyatroyla tanışmayan, buluşmayan çocuk kalmasın." dedi ve kültürel ve sosyal etkinliklere olan desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Şenlik kapsamında sahnelenen oyunlar arasında "Kahraman Münik", "Patileme Günü", "Bana Bir Masal Anlat" ve "Dedem Küçüldü" gibi sevilen eserler yer aldı. Tüm tiyatro ekipleri, muhteşem performanslarıyla büyük alkış aldılar.

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim, etkinlik boyunca desteklerini esirgemeyen Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi