Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, sahur ve iftar programlarına katılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vali Bayda, yurtta kalan kız ve erkek öğrencilerle bir araya geldi.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş Rize Belediyesi Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Ramazan ayının manevi atmosferinde Yeşilçay Erkek Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin Ramazan coşkusuna ortak oldular. Yurdun yemekhanesinde yemek dağıtarak, onlarla birlikte sahur yaptılar.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve Milli Eğitim Yusuf Tüfekçi’nin de eşlik ettiği programda; Vali Baydaş, gençlerle samimi bir atmosferde muhabbet ederek, talep ve isteklerini dinledi. Yemekhane ve yurt binasında incelemelerde bulunarak kampüs içerisinde #HalıSaha yapma sözü veren Vali Baydaş ve Başkan Metin, gençlere derslerinde ve öğrenim hayatlarında başarılar dilediler.

VALİ BAYDAŞ KIZ ÖĞRENCİLERLE İFTAR AÇTI
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeyneb Baydaş, Tenzile Erdoğan Kız Öğrenci Yurdunda kalan kız öğrencilerle bir araya gelerek, iftarlarını açtılar.

İftardan önce yurtta kalan kız öğrencilerle sohbet eden Vali Baydaş, Rize Müftülüğü musiki ekibinin seslendirdiği ilahiler ve Kuran-ı Kerim tilavetini dileyip tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi.

Ramazan ayının ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Vali Baydaş, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.
Kendi elleriyle öğrencilere yemek dağıtan Vali Baydaş ve eşi Zeyneb Baydaş, öğrencilerle aynı masada iftarlarını açtı. İftarın ardından öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyerek, çözümü noktasında ilgili amirlere talimatlarını verdi.

Meslek lisesi öğrencileri topraksız tarımla sebze yetiştiriyor Meslek lisesi öğrencileri topraksız tarımla sebze yetiştiriyor

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Müftü Naci Çakmakçı ve GSB Gençlik Hizmetleri Müdürü Yasin Çakmakçı’nın da bulunduğu iftar programında Vali Baydaş öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra yurttan ayrıldı.


 

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU