AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı, belediye meclisi üyeleri, belediye meclisi üyesi adayları ve AK Parti-MHP teşkilat mensuplarıyla birlikte Yıldız Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun bir ilgi ve sevgi seli ile karşılanan heyet, mahalle sakinleriyle sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Balta ve beraberindekiler, mahalleye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdiler ve geleceğe yönelik projeleri paylaştılar.

Ziyarette samimi ve sıcak bir ortam hakimdi. Vatandaşlar, Başkan Balta ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vakfıkebir Belediyesi, "Sevgi ve Hoşgörü Kazanacak, Vakfıkebir Kazanacak" sloganıyla tüm mahallelere ziyaretlerini sürdürecek.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Köy Ziyaretleriyle Vatandaşların Sorunlarını Dinliyor Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Köy Ziyaretleriyle Vatandaşların Sorunlarını Dinliyor

Başkan Balta'dan Teşekkür Mesajı:

"Yıldız Mahallemizde bizleri yoğun bir kalabalık, büyük bir ilgi ve sevgi seli ile karşılayan mahalle halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu sevgi ve hoşgörü dolu atmosfer, Vakfıkebir'in geleceğe dair umutlarını ve inançlarını perçinliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve hoşgörü ile Vakfıkebir'i daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Merkezi