Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dezavantajlı bireylere yönelik önemli bir destek projesine katıldı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, engelli, yaşlı ve hasta bireylere akülü araçlar ve medikal cihazlar dağıtıldı. Bu anlamlı etkinliğe Trabzon Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelekli, Hasene Vakfı Türkiye Başkanı Halil Aydın, Hasene Vakfı Trabzon Başkanı Ali Osman Aydın ve birçok vatandaş katıldı.

Başkan Genç, gerçekleştirilen bu yardımların bireylerin yaşam kalitelerini artırmak adına büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. "Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği bu tür etkinlikler, sadece ihtiyaç sahiplerine destek olmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumun birlik ve beraberlik duygularını da güçlendiriyor." şeklinde konuşan Başkan Genç, Hasene Vakfı'nın bu anlamlı katkıları için teşekkürlerini iletti.

Hasene Vakfı Türkiye Başkanı Halil Aydın ise, projenin başarıyla tamamlandığını ve dezavantajlı bireylere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aydın, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şuuruyla hareket ediyoruz. Bu nedenle ihtiyaç sahibi bireylerin farkındayız ve onlara ayrı bir önem veriyoruz." dedi. Ayrıca, Hasene Vakfı'nın bu yıl için 300 kişinin faydalanmasını beklediği medikal ürün desteğini yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Hasene Vakfı Trabzon Başkanı Ali Osman Aydın ise, yapılan yardımların detaylarını paylaşarak, "Ortopedik engeli bulunan vatandaşlarımıza 14 adet akülü araba, altı adet joystick araç, yedi adet tekerlekli sandalye, bir adet hasta yatağı ve toplamda 28 adet medikal ürün teslim ederek engellerinin ortadan kalkmasına destek olacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi