Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hızlı ve kaliteli hizmet sunma hedefi doğrultusunda önemli bir adım daha atıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç liderliğinde yürütülen çalışmaların meyveleri, Bulak Makine İkmal Yerleşkesi'nin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkıyor. Başkan Genç, yeni yerleşkenin hızlı ve etkili hizmet anlayışına büyük kolaylık sağlayacağını vurguluyor.

Yerleşkenin tamamlanmasıyla birlikte, makine ikmal bakım ve onarım idari binası, depo, atölye binaları ile merkezi bakım onarım binalarının taşınacağı belirtiliyor. Bu durumun, teknik birimlerin daha düzenli ve etkin çalışmasını sağlayarak hizmet kalitesini artıracağı öngörülüyor. Başkan Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yerleşkemiz tamamlandığında teknik birimlerimiz daha derli toplu hale gelecek. Bu durum büyük bir kolaylık sağlayacak. Yerleşkemizin yapım çalışmaları yüzde 94 oranında tamamlandı. Kısa süre içerisinde hizmete almayı planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yeni yerleşkenin önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayan Başkan Genç, "Bizim amacımız devraldığımız bu hizmet bayrağını daha yukarıya taşımak. Yeni yerleşkemizin tamamlanmasıyla beraber hızlı, düzenli ve kaliteli hizmet konusunda büyük avantaj sağlayacağız. Her zaman olduğu gibi 18 ilçemize eşit hizmet anlayışımızla çalışmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Projemiz şimdiden şehrimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi