Ziyaretinde Of'a müteşekkir olduğunu ifade eden Başkan Genç, "El ele vereceğiz, Of’umuzu hizmetlerle beraber donatacağız" dedi.

Genç'in Hayrat ilçesinden başlattığı ilçe ziyaretleri Of ilçesinde devam etti. İlçe teşkilatlarına teşekkür eden ve belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Genç, Of ziyareti kapsamında esnaf, vatandaş ve diğer parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Başkan Genç, teşkilatın önemine vurgu yaparak, "Teşkilatımıza teşekkürümüzü ifade etmemiz lazım. Of’ta beni daha çok göreceksiniz demiştim. Dolayısıyla daha sonra da geleceğiz. Esnaf ziyaretimizi de, çalışma ziyaretlerimizi de yapacağız." dedi ve ekledi: "Of’a müteşekkirim. Hakikaten yüzde 62 buçuk oy çok kıymetli bir oy. Oy versin vermesin herkese hizmet edeceğiz."

Eser ve hizmet siyasetinin önemine değinen Başkan Genç, "Her zaman sahada olmalıyız. AK Parti, hükümetlerimiz, cumhurbaşkanımız, belediyeler, bakanlıklarımızla eser ve hizmet siyaseti yaptık. Of’un şehirleşmesi adına, daha güzel bir ilçe olması, daha yaşanabilir bir ilçe olması adına güzel işler yapacağız." diye konuştu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, "Ahmet başkanımın hem Trabzon'a hem Of'a hem de diğer ilçelere çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Of da her zaman inanıyorum ki hak ettiği ilgiyi alakayı görecek." şeklinde ifadeler kullandı.

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu da, "Başkanıma Of’a yapacağı hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Ona inancımız tamdır. Bizim aramızdan çıkmış bir kardeşimiz olarak Of’taki çalışmaları devam ettirecektir." şeklinde konuştu.