Bölgesel Amatör  Ligi  10. grup 2. hafta müsabakasında Çayelispor kendi sahasında Kelkit Gücüspor ile karşılaştı. İlk yarısı 2-0 biten müsabakanın ikinci yarısında Çayelispor bulduğu gollerle 6-0 galip ayrıldı.

MAÇI ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşma hakemin düdüğü ile başladı

Dakika 13: Çayelispor sağ kanattan Muhammet Çelik ile geldiği pozisyonda kaleciyle karşı karşıya vuruşunda kaleci topu çıkardı.

Dakika 14: Yine Çayelispor etkili geldiği bir pozisyonda Furkan Safi ceza alanı içeriside bulduğu pozisyonda şutunu kaleci çıkardı.

Dakika 19:  Sol taraftan gelen güzel bir ortadan Çayelişsporlu Muhammet Çelik'in vuruşunda top az farkla dışarıya çıktı.

Dakika 27: Muhammet Çelik ile kaleciyle karşı karşıya kalan Çayelispor önemli pozisyonu değerlendiremedi.

Dakika 30 : GOOOOOL  Çayelispor Rıza Berktaş ile 1-0 öne geçti.

Dakika 34: GOOOOOL Sol kanattan yapılan güzel ortaya güzel bir kafa vuruşu ile Furkan Safi Çayelispor'u 2-0 öne geçirdi.

Dakika 37: Çayelispor defansta kaptırdığı topta Kelkit  Gücüspor Halil ile karşı karşıya kaldığı pozisyondan faydalanamadı.

Dakika 39: Sağ kanattan Çayelispor Tahsin ile geldi. Ceza alanı içerisinde yerde kalan Tahsin, penaltı beklediği pozisyonda Haken devam dedi.

Dakika 40: Çayelispor üstün oyununu sergilemeye devam ediyor. Yeşil beyazlılar yine gole yaklaştığı pozisyonda Furkan'ın kafa vuruşunda top direkten döndü.

Dakika 43: Çayelispor Cem ile hucuma çıktı. Güzel pasında Rıza Berktaş karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi geçemedi.

Maçın ilk yarısı Çayelispor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı başladı.

Dakika 46: GOOOOOOL Sol kanattan yapılan ortada Furkan Safi kafa vuruşu ile kendinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

Dakika 53: Çayelispor üstün oyununu sergilemeye devam ediyor. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da  oyuna hakim olan taraf.

Dakika 73: GOOOOOOL Çayelispor  Yağız'ın attığı golle maçı 4-0'a getirdi.

 Dakika 75: GOOOOOOOL  Geller üst üste geldiği dakikalar. Çayelispor yine etkili geldiği poziyonda 5-0 yaptı.

Dakika 88: GOOOOOOOL  Çayelispor Muhammet Ali ile 6-0'lık üstünlüğe yükseldi.

Karşılaşmada başka bir gol olmayınca Çayelispor müsabakadan 6-0 galip ayrıldı.

Haber: Halil İbrahim Saklı

Editör: HABER MERKEZİ