Çayeli Köydes Müdür Vekilliği görevini yürütürken 21 Haziran 2014 tarihinde  Rize Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Salih Yelkenci 27 Haziran 2014 tarihi itibariyle görevine başladı.

konu ilgili bir açıklama yapan Salih Yelkenci Şunları Söyledi; 35 yılımı eğitim-öğretim hizmetine adadım. Çok zor şartlarda görev yaptım. Bana bir harf öğretenin kölesi olurum anlayışıyla hem öğrendim hem öğrettim. Birçok sivil toplum örgütünde aktif olarak hizmet ettim. Adaletten, haktan, hukuktan ayrılmadım. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla çalıştım. Bu görevde de eğitim camiasını kucaklayan onların sorunlarına hâkim birisi olarak çözüm üreteceğimi beni tanıyanlar çok iyi bilir. Yeni görevime atanmamdan iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. 

Salih Yelkenci kimdir? 

1979 yılında Muş/Malazgirt  Aynalıhoca ilkokulunda göreve başladı. Daha sonra sırasıyla 1983-87 yılları arasında Zonguldak, 1987-89 yılları arasında Trabzon/Of ve 1989’dan 2011 Mart ayına kadar Çayeli ilçesinde çeşitli okullarda görev yaptı.

2011 yılı mart ayında Çayeli Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak çalışmaya başlayan Salih Yelkenci son olarak Çayeli Köylere Hizmet Götürme Birliğinin müdür vekilliğini görevini yürütmekte idi. Salih Yelkenci evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Editör: HABER MERKEZİ