Iğdır elektriksiz kalacak! 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Iğdır elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak Iğdır elektriksiz kalacak! 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü Iğdır elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak

Üniversite öğrencilerine yönelik sağlanacak staj fırsatları ve işbirliği olanaklarının ele alındığı toplantıda; gençlerin mesleki gelişimine destek verme ve iş dünyası ile üniversiteler arasında köprü oluşturma konuları görüşüldü.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenen toplantıya; Rize Belediyesi Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Nebi Gümüş, Prof. Dr. Mete Avcı ve Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Kiraz, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rizeosb Müdürü Hasan Günal, Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Rize Ticaret Borsası / Rize Commodity Exchange Genel Sekreteri İsmail Kocaman ve ilgili paydaş temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN