Rize mitinginde vatandaşlar ile bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, "'Ben gidersem ülke batar' diye milleti korkutmaya çalışıyorsan; senin karnen sıfır, sıfır. Başarısızsın. Kendin de itiraf ettin" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile ilgili spekülasyonlara da değinen İmamoğlu, "Diyaneti kapatacaklar diyorlar. Diyanet'i Atatürk kurdu, neden kapatılsın. Ama oradaki politik anlayış tabi ki ortadan kaldırılacak" dedi.

Ali Yeşildağ'ın iddialarına da dikkat çeken İmamoğlu, "Bunlar birbirlerine öyle bir düştüler ki. Her gün Pandora'nın kutusu açılıyor. Utanıyorum" diye konuştu.

FvxD1s9WcAAOemM

FvxD1s7XwAE_gAd

FvxD1s_WwAULHdM

İmamoğlu'nun açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

- Birisi umut veriyor, birisi korku salıyor

- Umut mu kazanır korku mu, güler yüz mü kaz anır asık surat mı?

- Bana oy vermeyenlerin de kalbini kazanacağım.

- 'Her şey kötü olacak' diyerek milleti korkutmaya çalışan akıl, haddini bilmeyen kibirli bir akıldır.

- 'Bunlar seçilinde veleddalin amin' dediler. Akla bakın Allah bunların gazabından memleketi korusun. Kim giderse gitsin burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti siz derede kum tanesi olmazsınız bu memlekette. O siyasetçi gitti bu siyasetçi geldi diye bu bin yıllık devlet zaafa uğrar mı. Kimler geldi kimler geçti.

- 'Ben gidince her şey çok kötü' olacak diyorsan, sana güle güle. Hadi git evine. Hanımına eşine, çoluğuna çocuğuna hizmet et.

- 'Ben gidersem ülke batar' diye milleti korkutmaya çalışıyorsan; senin karnen sıfır, sıfır. Başarısızsın. Kendin de itiraf ettin.

- Bu millet korkmaz, bu millet kendine güvenir. 14 Mayıs'ta millet kazanacak.

- Milletin iktidarını kurmaya geliyoruz.

"Çay 15 TL olaccak"
- ÇAYKUR'un liyakatla yönetilmesini sağlayacağız. ÇAYKUR bugüne kadar yerle bir edildi. Genel Başkanımız'ın müjdesini yinelemek istiyorum: Çay 15 TL olacak.

Yaklaşık 13 Bin kişi katıldı
İmamoğlu'nun Rize'de ki mitingine yaklaşık 13 Bin kişi katıldı.

ekrem-imamoglunun-rize-mitinginde-de-bekledigi-kalabaligi-bulamadi_b80dd304