Üniversite Sahil Dolgu Sahası Spor ve Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyetin 100. yılı anısına binlerce fidan dikildi.

Şifresiz Selçuk Sport Gaziantep Hatayspor maçı canlı izle Taraftarium24 Gaziantep Hatayspor izle Kralbozguncu Şifresiz Selçuk Sport Gaziantep Hatayspor maçı canlı izle Taraftarium24 Gaziantep Hatayspor izle Kralbozguncu

Üniversite Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu proje kapsamında, karayemiş, limon, mandalina, portakal, Rize hurması, kara üzüm, elma, güz zeytini, çay, lavanta, biberiye, aronya, likapa gibi yaklaşık ellinin üstünde farklı bitki taksonunun dikildiği alanda, meyve ağırlıklı, tıbbı ve aromatik özelliği olan, turunçgilleri içerisinde barındıran birçok bitki kullanıldı.

Rize Valiliği, üniversite, Rize Orman İşletme Müdürlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve öğrencileri öncülüğünde, Rize Belediyesi ve Rize Kent Konseyinin katkıları ile gerçekleşen etkinliğe, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mete Avcı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Rize Vali Yardımcısı Hatice Cemre İncesu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nebi Gümüş, dekanlar, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, üniversite personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN