Çaykur Rizespor zorda olsa kazandığı Adanaspor maçında umarım eksiklerini de görmüştür. Takımda sadece hırsın getirdiği başarı skora yansıması endişelerimizi de artırmaktadır. Bir gün takımın bu hırs ve azımı olmasa başarı nasıl gelecek. Teknik direktör Ümit hoca oyun kadrosunu seçerken inanıyorum ki en iyi kadroyu seçiyor. Fakat Adanaspor maçında görünen oydu ki Clement Rizespor’un santraforu olamaz.

   Geldiği günden beri hiçbir etki sağlayamayan Celementin mevkisine devre arası mutlaka transfer yapılmalıdır. Ayrıca defans bloğunda oynayan Ersin’in arkasına atılan topları ve yaratılan tehlikeleri Ümit hoca geç görmesi, zamanında ve yerinde müdahale konusunda sınıfta kaldığını belirtmek gerekir. Uzun zamandan beri liderlik koltuğuna oturan Rizespor, acaba bu liderliği koruyabilmenin hesaplarını nasıl yapacağı merak konusu. Lige verilecek devre arası transfer zamanında gerekli takviyeler yapılırsa, süper lig yolu daha yakın olacaktır. İkinci devre maçların daha zorlu geçeceğinden, takımın her yönüyle güçlü olması gerekmektedir.

    Tribünlerde bölge illerden gelen seyircilerin olması bizleri mutlu etmekle beraber, diğer bölge taraftarlarına örnek olmuştur. Takımın hırsı ve azmi her şeyden üstün olduğu açıkça kendini belli etmiştir. Artık Rizeli sporseverlerin takıma daha çok sahip çıkmaları zamanı gelmiş olup, yönetim kurulunun da gerekli kolaylıkları sağlaması gerekmektedir. Sadece taraftar guruplarına bedava bilet vermekle olmuyor, Rize ‘ elliye yakın amatör kulüp vardır, bu takımlarda oynayan oyuncularında bedava izlemesi lazımdır. Rizespor’u kimseler kendisinin sanmasın. Rizespor bütün Rizelilerin takımıdır.

    Adanaspor maçı galibiyeti ile liderlik koltuğuna oturan ekibimiz ligin son unda şampiyon olarak Rizelilere mutluluğu yaşatacağından kuşkumuz yoktur. BAŞARILAR.