TDV Genel Müdürü İzani Turan, “Hediyem Kitap Olsun” projesi kapsamında Rize Ömer Halaç Engelliler Okulu’ndaki kitap bağışı programına katıldığı esnada görme engelli Yaren’in Braille alfabeli Kur’an-ı Kerim isteğiyle karşılaştı.

Kur’an okumayı çok sevdiğini ve rahatlıkla okuyabileceği Kur’an’ı olmadığını ifade eden Yaren, Genel Müdür Turan’dan Braille alfabeli Kur’an-ı Kerim isteğinde bulundu.

Turan, görme engelli öğrenci Yaren’e Braille alfabeli Kur’an-ı Kerim göndererek isteğini yerine getirdi.

Minik Yaren’e ve okul kütüphanesine hediye edilen Braille alfabeli Türkiye Diyanet Vakfı yayınları, TDV Rize Şubesi Kadın Kolları tarafından teslim edildi.

Hediye edilen Braille alfabeli Kur’an-ı Kerim’i büyük bir sevinçle teslim alan Yaren, “Braille alfabesiyle yazılmış Kur’an-ı Kerim’i okumak benim için çok büyük bir mutluluk. Artık bundan sonra rahatlıkla Kur’an okuyabileceğim. Hediyeleri için Türkiye Diyanet Vakfı’na çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber:Büşra Bayraktutan

Preston - Leicester City (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle Preston - Leicester City (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle

Editör: BÜŞRA BAYRAKTUTAN