Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak; “2009 yılında başlayan geleneksel iftar programım devam ediyor. Ramazan in ilk günlerinde yaptığımız iftar programını yeniledik, katılım sağlayan tüm meslektaşlarımız ve kişilere teşekkür ederim” dedi.

2009 Yılında başlayan iftar programı geleneği Aktif Gazeteciler derneği tarafından sürdürülüyor, geleneğe bazı bürokrat ve bölgemizde faaliyet gösteren bazı şirket genel müdürleri katılım sağlamakta.

Mehmet Ali Yılmaz, evinde ölü bulundu Mehmet Ali Yılmaz, evinde ölü bulundu

Rize Aktif Gazeteciler Derneği tarafından sürdürülen geleneksel iftar programı dernek binasında bu yıl da yapıldı.

Dernek Başkanı Mustafa Bayrak; “2009 yılından beni Dernek başkanlığı görevini yürütmekteyim, bu süre içinde birçok projeye el attık, her Ramazan ayının ilk haftasında geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızı dernek binamızda yapmaktayız, bu yılda düzenlediğimiz iftar programımıza birçok bürokrat, STK başkanını Davet ettik Adalet Bakanının ilimize gelmesi ile birlikte Bürokrat ve bazı STK lar iftar programımıza katılım sağlayamadı. Dernek olarak geleneğimizi sürdürdük katılan tüm arkada ve misafirlere teşekkür ederim” dedi.

Dernek binasında gerçekleştirilen iftar programına Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alım, genel müdür yardımcıları Erdinç Hatinoğlu, Zeki Karaoğlu, Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi ve genel müdür yardımcısı ile ilçelerden gelen gazeteciler katıldı.

Muhabir: TANER ŞAHİN