Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bugün belediye personeline seslendi.

Topaloğlu, belediye personeline hitaben yaptığı konuşmada, şehrin geleceği için birlikte çalışmanın önemini vurguladı. Belediye çalışanlarının güçlü bir ekip oluşturduğunu ve birlikte hareket ettiklerinde daha büyük başarılara imza atabileceklerini ifade eden Topaloğlu, şehrin her alanında gelişimi ve ilerlemeyi sağlamak için birlikte çalışmaya devam etme çağrısında bulundu. Belediye çalışanları ile mesai arkadaşı olacağını ifade eden Topaloğlu açıklamalarına şu şekilde devam etti: "

İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanı Kalyoncu görevinden istifa etti İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanı Kalyoncu görevinden istifa etti

Belediye personelinin daha iyi yaşam şartlarında hayatlarını devam ettirebileceği bir çalışma ortamı sunulacak ve belediye işçisi açlığa mahkum edilmeyecek.

-Maaş Politikası: Yoksulluk sınırının 50 Bin TL olduğu şartlarda belediye personelleri mevcut ekonomik koşullara ezdirmeyeceğiz.

-İkramiye: İlave Tediye 52 günden 112 çıkacak. 3 aylık dönemlerde 4 eşit taksitle ödeme yapılacak

-Sosyal Tesis İndirimi: Belediye personelleri belediyeye ait tüm sosyal tesislerde tanımlı olan sosyal kart aracılığı ile %50 indirim alacak.

-Sendika: Belediye çalışanı sendika hakkını sonuna kadar kullanabilecek. Sendikalı çalışan zemini oluşturulacak. Ribelkent gibi iştirak şirketlerinde çalışanlara Sendika haklarının kullanılmasının önü açılacak.

-Güvence: İşçi statüsünde yer alan yasal olan fakat iş sözleşmelerine eklenip baskı yapılmasına neden olan maddeler İş Kanununa göre düzenlenecek ve işçi çıkar gruplarına ezdirilmeyecek."

Muhabir: TANER ŞAHİN