Bu kapsamda Rize İl Özel İdaresi 76.5 Milyon TL değerinde 18 adet iş makinesi ve araç alımı yaparken 15.1 Milyon TL tutarında 6 adet iş makinesi ve hizmet aracı alım süreci de başlattı.

Rize İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada; “daha etkin ve verimli çalışmak için kendimizi her alanda yeniliyor, geliştiriyor ve güçlendiriyoruz.  Bu doğrultuda, hizmetlerimizi yerine getirirken en önemli yardımcımız olan iş makinesi ve hizmet araçlarımızı yenilemeye devam ediyoruz” denildi.

Alanında uzman personeller tarafından yapılan fizibilite çalışmaları ve değerlendirmeler sonucu hazırlanan plan kapsamında; 4 adet Greyder, 4 adet Katı Atık Toplama Aracı, 1 adet Kanal Kazıcı Ön Yükleyici, 5 adet 4x4 Kamyonet (Pick Up), 3 adet Panelvan ve 1 adet Servis Minibüsü olmak üzere toplamda 76.5 Milyon TL tutarında 18 adet iş makinesi ve araç alımı gerçekleştirildi.

Varda İçmesuyu Bakım, Onarım ve İşletme Birliği’nin Genel Kurulu Yapıldı Varda İçmesuyu Bakım, Onarım ve İşletme Birliği’nin Genel Kurulu Yapıldı

İş makinesi parkı yenileme çalışmalarının da devam ettiği vurgulanan açıklamada bu kapsamda; 3 adet Kanal Kazıcı Ön Yükleyici ve 3 adet 4x4 Kamyonet (Pick Up) olmak üzere toplamda 15.1 Milyon TL tutarında 6 adet iş makinesi ve hizmet aracı alım süreci de başlatıldı.

Açıklamada; “Ekonomik ömrünü tamamlayan iş makinesi ve hizmet araçlarımızı 91.6 Milyon TL kaynak ile yenileyerek, bir yandan bakım/onarım hizmetlerinden tasarruf sağlarken bir yandan da iş makineleri ve iş gücümüzden aldığımız verim arttırılmıştır” denildi.

Muhabir: TANER ŞAHİN