Ortahisar Belediyesi çocukların 23 Nisan sevincine ortak oldu

Milan -Genoa (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle Milan -Genoa (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu ve KTÜ Koru Otel işbirliğinde KTÜ Şenlik Alanı'nda ilkokul öğrencileri ve ailelerinin katılımıyla 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi.

Etkinliğe destek veren Ortahisar Belediyesi çocuklarda çevre bilinci oluşturmak amacıyla İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve Kuzey Entegre Atık şenlikte stant açtı.
KTÜ Şenlik Alanı’nda çocuklar, ebeveynleriyle beraber eğlenceli oyunlar, ikramlar, konser ve etkinliklerle dolu dolu bir zaman geçirdiler. Etkinliğe yaklaşık 2500 kişi katılım sağlarken, çocuklar aynı zamanda kampüs alanını gezerek üniversite ortamını deneyimlediler. 
Ortahisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Çevre Mühendisi Ezgi Kazan ve Kuzey Entegre Atık Yetkilisi Yusuf Değirmenci, Çevre Mühendisleri Esra Aydın ve Süleyman Turan çocuklarla yakından ilgilendi ve çevre bilinci aşılayacak aktiviteler düzenledi. 
Çocukların şarkılarla dans ettiği, resim yaptığı ve oyunlar oynadığı etkinlikte Ortahisar Belediyesi, balon, şeker, şal, anahtarlık, kolonya, not defteri, kalem ve atık pil kutuları dağıttı.

Kaynak: HABER MERKEZİ