21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan "Orman Haftası" kapsamında, Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, bu anlamlı haftayı Vali Mustafa Eldivan ile bir araya gelerek kutladı.

Orman İşletme Müdürü Zeynel Yalçındağ ve beraberindeki çalışanlar, Vali Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret ederek hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yalçındağ, il genelinde planlanan faaliyetlerin yanı sıra ormanların korunması ve sürdürülebilirliği için yürütülen çalışmalar hakkında Vali Eldivan'a detaylı bilgi sundu.

Trabzon'da Dezavantajlı Bireylere Yardım Eli Ulaştı: Akülü Araçlar ve Medikal Cihazlar Dağıtıldı Trabzon'da Dezavantajlı Bireylere Yardım Eli Ulaştı: Akülü Araçlar ve Medikal Cihazlar Dağıtıldı

Vali Eldivan, ormanların doğal zenginliklerimiz olduğunu vurgulayarak, korunmalarının ve gelecek kuşaklara aktarılmasının büyük bir önem taşıdığını belirtti. Orman teşkilatının haftasını kutlayarak, kurum personeline başarılar dileyen Eldivan, ormanların sürdürülebilirliği için yürütülen çalışmalara desteklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi